O kompaniji

"EUCOM" je osnovan 19.09.1997. godine sa ciljem da nastavi i ubrza razvoj poslova koje su "BEOFON" Bukurešt i "INTERTRADE RESOURCES" Nassau već imale na tržištu Srbije. U proteklih sedamnaest godina uspešno je realizovana osnovna ideja i kontinuirano su razvijani poslovi izvoza, uvoza, reexporta, veleprodaje i sopstvene proizvodnje.

Posebnu pažnju posvećujemo proširivanju poslovanja na proizvodnju, angažovanjem svih resursa za potrebe domaćeg i ino-tržišta.

Trenutno "EUCOM" zapošljava 27 radnika. Mi smo dobra kombinacija iskustva i mladosti. Poslovnu saradnju imamo sa firmama iz 27 evropskih zemalja, a prisutni smo na tržištu Kine, Indije, Južne Koreje, Tajvana, Turske, i drugih zemalja sveta.

Preko firme "BEOFON, Srl. " Bukurešt posebno dobru saradnju imamo sa firmama iz Rumunije.

U 2012. godini ostvarili smo prihode u visini od 15,5 miliona evra. Naša osnovna ideja je da gradimo stabilne i dugoročne poslovne odnose. Poslove širimo visokim profesionalnim kvalitetom rada i usluga.

U okviru aranžmana na kojima smo angažovani uvek smo spremni da za naše poslovne partnere tražimo nove kupce i nova tržišta, kao i da obezbedimo potrebne sirovine, repromaterijale i gotove proizvode.

Preduzeće EUCOM poseduje sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom prema ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004

Sertifikat  ISO 9001:2008.

ISO 14001 SRB1 
   

 

 

JoomShaper